17 september 2001 - Oj det var längesedan
Sådär ja! Jag har haft sommarlov och har inte hunnit uppdatera denna sidan så ofto som jag ville. Antagligen så kommer jag att behöva byta address från www.lackan.net till något annat så småningom. Men det lär ni märka av. I dag är jag hemma från skolan på grund av sjukdom. Från och med nu så kommer jag uppdatera denna sidan oftare, med andra ord så ofta jag hinner. Bilder kommer att komma in från bland annat Koster. Okey, måste gå och vila nu igen. Ha det bra så hörs vi snart igen!!!

16 juli 2001 - Dagen efter Pinneviken
I går var jag i Pinneviken och lyssnade på Uggla, Hellström och The Ark. Huvudnumret var självklart Uggla och jag behövde inte gå därifrån besviken. Det var mycket trevligt. Det är nästan som man vill dit igen nästa söndag om det nu skulle vara dom där igen.

För övrigt har jag tänkt att expandera sidan med lite av mina bilder jag har tagit. Jag har tidigare haft en speciell sida för detta men har nu tänkt om och skall slå ihop dem till en enda. Det blir färdigt när jag orkat sätta mig och jobba med det.

12 juli 2001 - Sommarlov
Jag har sommarlov nu. Skall vara underbart att vara ledig i 6-7 veckor innan skolan börjar igen. Jag har slutat jobba pga av personliga skäl som jag inte vill gå in på här. Är ni intresserad av detta får ni fråga mig istället. Annars så rör jag mig västerut nu på söndag då Rocktåget spelar i Pinneviken, Lysekil.

24 juni 2001 - Godkänd
Jag har blivit godkänd i programmeringen. Detta tack vare en tenta som vi fick göra på papper. Själv tycker jag det är rent vansinne att behöve tentera en programmeringstenta på papper. I alla fall år 2001. Jag fick även ett delresultat på systemeringen där jag än så länge är godkänd. Dvs att jag är godkänd på allt utom ekonomin än så länge. Till hösten skall jag till en början läsa engelska/objekt orienterad programmering. Men om det går så skall jag välja bort engelskan i förmån till intranet/internet-tjänster.

16 juni 2001 - Ledig i två dagar
Nu har jag jobbat en hel vecka. Det är alltså 5 dagar i sträck. Det är många dagar det. Jag är väl värd dessa 2 dagars ledighet som jag nu har framför mig. Fast egentligen är det bara en dag kvar eftersom jag skriver detta på kvällen på lördagen. Lyssnar lite till Ted Gärdestad samtidigt. Och för fjärde dagen i denna vecka så skall jag äta kyckling till middag. Det är gott med kyckling. Nu på måndag skall jag träna fotboll igen. Det var en två veckor sedan sist. Jag kanske har glömt hur man gör, inte vet jag, det återstår att se.

Vad dricker du vanligast till middagen?

Mjölk
Vatten
Juice
Saft
Vin
Öl
Annat

Aktuell ställning


Skriv/läs i min gästbok


Min ICQ status är just nu: