Nytt
 Senaste nytt
 Äldre nytt

 Download
 Egna program
 Rekomenderade
 Övrigt
 Bilder
 Thailand
 Malaysia
 Hemsedal
 Blandade
 Koster

 Uddevalla
 Bokenäs

 Info
 Om mig
 Om mina bilder
 Om HTU

 Kontakta mig
 Mail
 Formulär
 ICQ formulär

 Övrigt
 Gästbok
 Om mig

Historia: Föddes i staden Uddevalla 1979. Växte också upp här. Gick i grundskolan som alla andra barn. Kom sedan in på ett sidospår då jag läste handelsprogrammet vid Agnebergsgymnasiet. Därefter jobbade jag på OBS i 15 månader isstället för att göra lumpen. Började sedan läsa upp några ämnen vid komvux som i sin tur gjorde att jag kom in på högskolan i trollhättan/uddevalla. Och här är jag nu.

Vad jag vill jobba med: Okey, det är här som alla arbetsgivare kan börja öppna ögonen. Jag kunde visserligen gjort en med standarduppställning på detta men det passade inte riktigt in här. Jo, ett yrke som skulle passa mig perfekt är webdesigner, layoutare eller något med reklam att göra. Och kanske skulle det i jobbet ingå att man var tvungen att åka till varmare länder så man får en lite vidare syn på världen.

Vad har jag jobbat med: Som jag sade i historian har jag jobbat på golvet som försäljare på OBS i uddevalla i 15 månader. Jag har även varit en del i framtagandet av en lokaltidning här i stan kallad Västsidan. Som fotograf har jag bla tagit bilder till vinnsäters hembygdsgård's vykort. Samt en del andra ströjobb med fotografering att göra.

Thailand
Denna bilden är tagen på en strand i Phuket, Thailand. Vi var nästan ensamma på den långa och härligt vita stranden. Bilden är tagen i januari 2000.

 

 

 

 

Rörbäck
Denna bild är tagen för längesedan. Jag tror att jag är ca 2-4 år på bilden. Svårt att avgöra. Jag kommer nämligen inte ihåg tillfället såhär i närminnet.

 

 

 

 Malö Strömmar
Tagen 1997 har jag för mig. Är ute på en båttur i Malö Strömmar. Det var den sommaren som jag minns varit den varmaste på mycket länge.

 

 

 

 

 

 Uddevalla
Denna bilden är tagen på min födelsedag 1996 eller nått kan jag tro. Jag hade feber och mådde dåligt denna dagen. Detta är på samma ställe där lagen för UP-kannan stälde upp för fotografering det året.

 

 

 

 

 I en gunga
Oj, detta var längesedan. Kan tänka mig att det var våren/sommaren 1980. I en gunga antagligen på Motettvägen eftersom det var där jag bodde under mina första år.

 

 

 

 

 


Copyright © 2001 Roberth Läckström Admin
 Uppdatera sidan
 Endast för Roberth
 Länkar
 www.google.com
 www.neowin.net
 www.tucows.com
 www.htu.se
 www.dasowl.f2s.com

 Kompisars hemsidor
 www.janxspirit.com
 Besökare
Denna sida har blivit besökt gånger sedan 16/10-01.