Tävlingar
Bilder
Historia
Länkar
Styrelsen
Kommitteér
Gästbok
Resultat
Andra klubbar
Kontakta oss


Det har varit 842 besökare på denna sidan sedan 18 april 2001.


Välkommen till Dals dansklubbs hemsida. På denna sida kommer det finnas mängder av information angående just denna dansklubb. Resten av denna teext är mest för utfyllnad, så att man kan se hur det ser ut med text och bild "in action" så att säga.

Nästa del av första sidan är en senaste nytt del. Denna är en av de viktigaste delarna på sidan. Här skriver man in det absoluta senaste nyttet som hänt. Kan vara småsaker eller stora ting. Detta är viktigt för att sidan skall se uptodate ut. Annars blir lätt sidan ointressant och det blir färre besökare.


16 maj 2001 - Inget nytt
Jag har inte gjort något sedan 27 april nu. I fall sidan inte skulle vara okey så har jag inte tid att göra en sida i onödan, därav att det inte har hänt något. Jag vet att det var ett styrelsemöte för någon vecka sedan där hemsidan skulle tas upp, men jag har ännu inte hört något om det. Så jag kan tyvärr inget mer göra än att vänta. Hör av Er till mig på roaele@telia.com så jag vet. Tack!

27 april 2001 - Bilder på första sidan?
Funderar att till vänster kanske lägga in några aktuella små bilder där man kan se senaste tävlingen eller så. Eller bara de senaste bilderna rent allmänt. Det skulle fylla ut det tomrum som är nu om det inte dyker upp andra bra ideér som man kan ha där. Maila mig om alla ideér som dyker upp... roaele@telia.com

26 april 2001 - Nåra små notiser
Sidan kommer att vara gjord för 800x600 i upplösning. Detta för att alla skall kunna se sidan utan behöva scrolla i sidled. Finns dock undantag för dem som kör 640x480 men för dem råder jag att öka upplösningen. De som har denna upplösning kör antagligen en gammal 486:a eller en sämre Pentium. Men iaf 90% av alla anslutna använder 800x600 eller högre. Om siffran inte är ännu högre.

Sedan är sidan anpassad för Microsoft Internet Explorer. Den som kör denna webbläsare får nåra visuella lull-lull extra. Bland annat att draglisten till höger går i die blåe färgerna. Dock endast version 5.5+. Sedan i menyn så ändras färgen till rött om man drar över dem med muspekaren. Detta är juh bara krussiduller som man kan klara sig utan om man använder Netscape/Opera/Mozilla etc...

25 april 2001 - Sidans layout börjar bli klar
Nu har Dals Dansklubbs hemsida blivit delvis klar. Layoutmässigt alltså. Länkarna som finns till vänster leder ingen vart. Men layouten på denna första sida kommer att följa med in i dom andra sidorna. Så nu är det i princip bara att fylla på med information. Information som jag inte har. Skall fixa gästbok och en räknare till sidan. Skall även scanna in ett par av de bilderna som jag har och lägga dom i "bilder"-sidan.

//Roberth Läckström - 11:12, 27 april 2001

22 april 2001 - Angående logotypen
Logotypen som Ni ser i bakgrunden samt överst på sidan är inte den som jag tänkte skulle vara här. Detta för att den är handritad. Mycket bra gjord visserligen men för att få de där knivskarpa linjerna som en logga är värd att få så behöves orginalet i ett skalbart format. Det finns nog någonstanns.

19 april 2001 - Lite kommentarer
Uhj, visste inte hur mycket jag hade att göra i skolan. En uppsjö av tentor, omtentor och andra redovisningar. Det står mig över huvudet med skolan just nu. Det har blivit en liten försening på sidan angående den tid jag tänkte ha den färdig. Men eftersom jag inte sagt den tiden till någon så spelar det juh faktiskt ingen roll. Hmmm...

Jag antog att url:en till sidan är den jag skrivit ut. Annars är det bara att ändra. Jag skall finslipa logotypen en del då den är mycket pixlig. Eventuellt får jag göra om den från början. Men det är juh bara skoj så det spelar ingen roll. Bara jag hade orginalloggan som man kan skala hur mycket man vill utan att den blir pixlig i alla fall. Det är inget jag kan göra något åt, tyvärr.


Webdesign by Roberth Läckström 2001