Nytt webbhotell

Efter ganska exakt 10 år på webbhotellet Binero så fick jag nog. Min blogg är förvisso inte lika mycket besökt nu som på sin storhetstid i början av 10-talet, men jag vill ändå ha en sida som fungerar bra. Med det menar jag att den inte ska ligga nere 20 minuter här och där under en hel dag. Inte vara seg som Aftonbladet på ett 28.8 modem.

Jag gjorde ett litet test för att se skillnaden innan jag bestämde mig. Jag tog min största sida, med flest bilder och flest tecken på. Laddade upp den på mitt nya webbhotell och testade hur lång tid det tog för sidan att ladda upp. På Binero tog det 8 sekunder. På mitt nya webbhotell tog det inte ens 1.5 sekunder. Så valet var inte speciellt svårt och då priset är typ samma så fick det bli ett byte.

Valet gick till Miss Hosting som hade fått bra betyg på Trustpilot. Hela 4.9/5.0 i betyg är ju betydligt bättre än vad en själv fick i betyg när man gick ut nian. Däremot slog jag betyget Binero hade fått. Dom hade fått 1.5/5.0. Och jag förstår som sagt varför. Tråkigt, för om det var något Binero var bra på så var det deras verktyg att koppla domäner osv. Men eftersom jag inte sitter och ändrar DNS:er, skapar mailadresser osv varje dag så spelar det inte så stor roll i det hela. Så, hoppas ni märker av skillnaden även ni nu när ni väl kommit in på sida.

  Kategorier: Övrigt, Uppdatering

  Kommentarer