Spelåret 2019

Jag har tack vare ett inköp av en gammal CRT-skärm(tjockskärm) fått upp ögonen för lite äldre speltitlar. Spel som jag tidigare har spelat givetvis, men även titlar som jag missat av en eller annan anledning. Jag tänkte därför skapa en liten lista på de spelen jag tänker att ta mig igenom under året. Listan kommer givetvis att vara levande beroende på att jag kommer på nya(läs: gamla) titlar, eller helt enkelt bara inte vill spela detta.

Så inte bara att jag kommer att tjäna pengar på att spela gamla spel som jag redan äger, jag kommer också att få en garanterad upplevelse av spelglädje som bara äldre spel kan ge. Ja, vissa nya lyckas med detta också, men det är verkligen inte fler än någon gång då och då. Så, listan ser ut som följande just nu!

Så, utan att kommentera varje spel just nu så kommer listan här. När jag klarar ett spel så kommer jag kanske att skriva ett inlägg om det. Men det är bara om jag orkar och/eller vill 🙂

 • Doom 1
 • Doom 2
 • Doom 3
 • Heretic
 • Hexen
 • Hexen 2
 • Quake 1
 • Quake 1 – Scourge of Armagon
 • Quake 1 – Dissolution of Eternity
 • Quake 2
 • Quake 2 – Ground Zero
 • Quake 2 – The Reckoning
 • Quake 4
 • F.E.A.R.
 • F.E.A.R. 2
 • F.E.A.R. 3
 • Dark Forces
 • Dark Forces 2
 • Jedi Knight – Jedi Academy
 • Jedi Knight 2 – Jedi Outcast
 • Unreal Gold
 • Daikatana
 • Project I.G.I.
 • Project I.G.I. 2
 • Thief Gold
 • Thief 2 – The Metal Age
 • Thief 3 – Deadly Shadows
  Kategorier: PC, Retro, Spelåret 2019

  Kommentarer