En ensam vecka


I morse gick Anna och My upp tidigt. Jag hade som vanligt sovit ganska dåligt så jag var vaken. Men jag orkade inte gå ut och säga hej då till dem. Till Finland gick planet. Flygrädd som jag var satt jag under hela förmiddagen och uppdaterade aftonbladets sida för att se om något plan hade störtat. Det hade det som tur inte utan jag fick ett sms med härliga bilder på bland annat My. Sedan kunde jag slappna av. Skönt.

Jag och Alve ska klara oss helt själva hela veckan. Jag är lite osäker på hur detta ska gå. Men än så länge har det gått riktigt bra tycker jag. Först besökte vi Torps köpcentrum för att inhandla en 12v -> 220 som vi ska använda för att ladda mobiler, datorer, plattor, kameror osv på vår bilresa norrut om ett par veckor. Därefter käkade vi middag i nästan tre timmar. Alve älskar middagar.

Det blev inte någon övernattning i sommarstugan i natt, men både jag och Alve är lite sugna på att åka ut imorgon. Men det är inget som vi bestämmer i dag, utan vi tar dagen som den kommer.

  Kategorier: Bilder

  Kommentarer