En första tur till stugan

Den 11 maj så åkte vi hela familjen ut till stugan för första gången i år för att sova över. Detta var nästan över en månad sedan och då visste vi inte att högsommarvärmen som vi lånat för tillfället skulle vara hela maj ut. Men så blev det och visst har det varit skönt? Nu sitter jag här en bit in i juni och har inte varit i stugan sedan dess. Helgerna har varit fullproppade med saker att göra så det har liksom inte blivit av. Visst kan man önskat att det varit annorlunda, men samtidigt är det ganska olidligt varmt inne i vår stuga på sommaren. Och då snackar vi en precis helt vanlig sommar. Maj har inte varit en helt vanlig sommar så vi hade nog inte kunnat vara där ute ändå.


Det är ju alltid populärt att prata om väder när man ändå inte har något vettigt att säga, så jag ska försöka sluta med det. För jag tänker att något vettigt kanske jag ändå har att säga. Jag vann tex överlägset över My på Fia med knuff. Jag tror nästan att jag aldrig vunnit så överlägset någon gång. Varje gång som hon lyckades slå ut en av sina pjäser så var jag där och plockade in henne igen. Sådan underbar seger!

  Kategorier: Bilder

  Kommentarer