Strandpromenaden en blåsig höstdag

Den tjugotredje december så tog vi en liten promenad på strandpromenaden. Det var en ganska varm dag. Kanske 8-9 grader någonting. Men det som var mest intressant var den mycket starka vinden. Det blåste verkligen helt sjukt mycket. Som tur så hade jag med mig kameran så jag kunde fånga lite av den här känslan. Bilderna som jag tog den här dagen ser nästan overkliga ut när det kommer till färgerna. Men det såg verkligen ut så här de få minuterna som det tog för solen att gå ner. Sen att jag hittade ett par svanar på vägen gjorde saken inte sämre.

Jag har inte bloggat sedan i somras, och så här skriver jag varje gång när jag tänker att jag ska försöka sätta i gång igen. Men därför gör jag det enkelt för mig och lovar ingenting. Men faktum är att den här bloggen firar 20 år nästa år(2019). Det är faktiskt ganska sjukt! Men varenda inlägg finns givetvis kvar att gå tillbaka och läsa. För mig är det verkligen en tidsmaskin att gå tillbaka då jag minns de flesta inläggen och hur jag kände mig när jag skrev dem. Det är som att höra en låt under en viss period i livet, och när man hör den senare under livet så minns man exakt den känslan man hade när man hörde låte för första gången. Givetvis har tekniken utvecklats en det på nästan 20 år så de bilder som jag har lagt in på den tiden är mycket mindre än de som jag kör med idag. Men vi snackar alltså 1999 här. Det var flera år innan jag införskaffade en digital kamera. Jag vet att jag fick leka med en kamera med diskett som bilderna sparades på när jag praktiserade på Schönborgs detta året. På en diskett kan det lagras ungefär 1/10 av en rawfilsbild som jag tar i dag. Lite perspektiv.

  Kategorier: Bilder

  Kommentarer