En promenad till Emaus

hostpaemaus14-2I lördags var vi alla på en promenad upp till Emaus. Huvudattraktionen var givetvis pärongungan! Men vi hann även med att hälsa på en liten katt som gillade att leka. My och Alve tyckte att gungorna var jätteroliga. Själv förstår jag inte riktigt tjusningen av att pröva alla Uddevallas olika gungor och se en reel skillnad mellan dem. För mig är gungan på gården precis lika rolig som gungan på en annan gård. Men vad vet jag?

I morgon så ska vi kanske till Emaus igen om vädret tillåter. Om inte så blir det Bohusläns museum. Ja, det gäller att aktivera sig på höstlovet. I dag har vi till exempel gått upp ur sängarna, ätit frukost och sovit middag. Ja, det är där vi är just nu när klockan närmar sig halv ett. hostpaemaus14-1Löven på vår baksida börjar så sakteliga att ge sig från trädgrenarna och ner på vår altan. Det innebär att två saker egentligen. Att man kan se rakt igenom skogen och in i en annan skog på andra sidan vår lilla skog. Det innebär också att det ligger massa löv på marken och altanen som inte någon tar bort. Efter att ha bott i hyresrätt mitt inne i stan under två år så vet varken jag eller Anna hur man ska göra med de här gula tingesterna. Vi får se om vi inte ska åka ut till någon butik på Torp för att fråga hur man ska få bort skiten.5 svar till “En promenad till Emaus”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: