En promenad i staden

_MG_8776

I dag var vi runt och rörde lite kring våra gamla trakter. My och Alve skulle träffa kompisarna Alva och Emilia för att ta lite kort på Karlheden samt att leka av sig lite på den stora lekplatsen vid badhusparken. Jag tog tillfället i akt och tog mig runt på stan för att fota lite. Jag kände mig inte alls hemma längre på samma sätt som jag gjorde i våras då många gatorna i stan var ”mina”. Det var som att det aldrig hade hänt. Men det är ju antagligen något positivt!

 

Några bilder blev det också, ovan sedda fjäril fångade jag i Margretegärdeparken. Som synes var det en alldeles fantastisk dag och jag körde shorts och t-shirt. Anna och My käkade glass på Leias utomhus. Ja, precis en sådandär oktoberdag när den är som bäst. Jag tog även ett gäng panoramabilder som jag ska arbeta ihop för att se om det blev något av dem. I så fall lär ni märka det. Just att ta panoramabilder på det sättet jag gör är lite som att framkalla en fotorulle som man gjorde när man var liten(nåja, yngre). Man vet inte resultatet förrän man sitter vid datorn och ha ”framkallat” bilderna.

  Kategorier: Bilder

  Kommentarer

1 kommentar to “En promenad i staden”

  1. Aftonstjaerna den 3 oktober 2014 10:53

    @Aftonstjaerna testar att svara på mitt eget inlägg.