Solid Sound – Dag 1

DSC_000059

I går var vi då en sväng på Solid Sound. Vädret var riktigt bra, uppehåll hela dagen fast något kallt i slutet. Men nu tar vi det i ordning. Det första jag gjorde var givetvis att ta del av områdets restaurangutbud. För min del blev det som vanligt då en langos! Fast den här var riktigt riktigt god. Till och med jag kände att den smakade vitlök. Och då är jag otrolig okänslig för vitlök plus att jag var förkyld.

Först var vi och tittade på Syster Sol som var riktigt bra! Rekommenderas varmt. Bäst i går var dock Hoffmaestro som med sin energi körde totalt slut på mig. Den knappa röst jag hade innan var nu bortblåst. Jag fick konversera med mobilen i bästa ”The Leftovers”-style. Mycket kärlek och solidaritet utstrålades från samtliga scener. Någonstans efter Hoffmaestro tänkte jag att ge mig. Jag var slut. Men jag hade ju sett framemot att få lyssna på Adrian Lux så länge nu. Fyra timmar kvar när man var helt slut kändes dock väldigt lång. Men skam den som ger sig, fyra timmar senare stod vi och lyssnade på fantastisk musik! Riktigt riktigt bra. Måste upplevas live!

Utanför fönstret slår nu regnet ner i backen som kometnedslag. Känns lagom pepp för kvällens Solid Sound. Men ska försöka hitta några stövlar och med regnkläderna på kommer det nog funka ändå! Dagens stora är givetvis Melissa Horn, men vi kommer att inleda med Jakob Hellman!

  Kategorier: Fest

  Kommentarer