Vårens första runda

Screenshot 2014-03-15 19.58.54

Då var det då dags att sätta på sig löpardojorna igen. Vårens första löprunda blev en lite halvt plågsam historia. Först och främst ville inte GPS-klockan vakna efter vinterdvalan, så jag hann gå ända upp till Spara innan jag kunde sätta igång och springa. Därefter styrde jag min väg ut mot Västerskolan för att testa på den jobbiga stigningen från Mona Lisas och upp mot Kurveröd. Det var ganska jobbigt som sagt, men gick helt ok ändå. Sedan rundade jag Kurveröd och ut mot ”Volvo” och sedan in till stan igen. Och det var vid Stadshuset som problemen i knät började komma. Men jag uthärdade och klarade för första gången över en mil på premiärturen. Så hade knät burit mig lite till hade inte konditionen satt något stopp i alla fall. Det känns riktigt skönt inför vårsäsongen!

  Kategorier: Träning

  Kommentarer