Då var det dags att röra på sig igen!

Screenshot 2014-01-08 19.27.00

Tro det eller ej! Jag har redan i januari startat upp löpningen inför Beach 2014™. Jag var ute och rörde någongång i november också, men det var ett misslyckande. I övrigt har jag inte sprungit sedan 13 juli. Så det var på två nervösa ben som jag ställde mig utanför vår port i januarivärmen. Men jag får ändå säga att det gick relativt bra. Nästan 6 km utan att stanna, förutom på ett ställe där jag träffade Rickard. Jag glömde tyvärr även att stänga av klockan då så tiderna här ovan vid Tureborg är inte riktigt som de ska. Annars låg det väldigt nära 6 minuter per kilometer, och det är ju mer än ok efter ett sådant här långt uppehåll!

Nu hoppas jag att inte detta bara var en engångsgrej utan att jag verkligen tar tag i mig efter julens kolor och allt vad det har varit. Ja ”color” också, i vaniljsmak…

  Kategorier: Träning

  Kommentarer