Läckström

Kommentarer 4

 1. Robert

  Var själv väldigt optimistisk till Steam mashine, men blev skeptisk efter att man pratade om den senast. Utöver att kunna spela exklusiva indietitlar och grafikmonsterspel så verkar de inte riktigt i det klara med vad de vill med maskinen. Den känns för spretig som konsol och för fattig för en dator. Vi får väbta och se helt enkelt.

  • Aftonstjaerna

   Jag tror ändå att priset för nya spel kommer locka traditionella konsolspelare till maskinen. Enkelheten att slippa swappa skivor och ta sig upp ur soffan när man ska byta spel tilltalar åtminstone mig ;) Jag håller tummarna!

 2. @Hixmegistos

  Jag kommer skaffa nåt åt steam machineshållet… om det är sen är med SteamOS eller Windows får bli en senare fråga. Men till julen ska det stå en dator under TVn iaf. Orka dra kablar från datarummet, liksom….

  • Aftonstjaerna

   Jag kommer nog inte skaffa någon sådan men hoppas dra fördelarna det drar med sig när alla andra gör det ;) Jag gillar att ha kontroll. Att sitta riktigt upp och fokusera är viktigt för spelkänslan tycker jag. Sedan uppskattar jag givetvis att dra en fifamatch framför projektorn också, så när det inte längre finns något från sony och ms så blir det nog en liten dator där ändå ;)

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: