Uddevallas två sidor del 1

Om du tar och söker efter Uddevalla på twitter kommer du snart att få upp en hel del intressanta saker som skrivs om vår stad. En återkommande sak som jag har reagerat på är dock hur ofta det skrivs att Uddevalla är både ful och tråkig. Själv har jag aldrig tyckt Uddevalla varit så ful och tråkig att jag tvunget måste skriva ner det någonstans. Tvärtom har jag lärt mig uppskatta det jag har i min närhet och inte längtat bort som så många på twitter som skriver om Uddevalla verkar göra. För det verkar verkligen som att antingen bor man i Uddevalla och längtar därifrån eller så har man redan flyttat härifrån och vill redogöra öppet för hur illa man tycker om sin tidigare stad och vad skönt att man slipper skiten nu.

Nog sagt, jag tänkte jag tar kameran under armen och går ut en sväng i staden som många har delade uppfattningar kring och letar reda på de, enligt mig, fulaste och vackraste ställena och fotar dem. Tänkte att detta kunde bli en liten bloggserie dels för att visa på Uddevallas två sidor samt även för att försöka väcka mitt fotointresse igen. Det har som Ni säkert märkt somnat in lite på sistone. Vi får se hur länge det här räcker! Här har Ni två bilder iaf av det Uddevalla som jag älskar!

uddevallastvasidor1-2

uddevallastvasidor1-1

  Kategorier: Uddevallas två sidor

  Kommentarer