Bränt var det här

image

I dag när jag låg som vanligt vid poolen hände det något oväntat. Solen lös helt plötsligt lite starkare än vad den brukar göra. Så mitt outtröttliga påsmetande av solkräm 20 hjälpte icke och min mage fick sig en röd smäll.

I dag badade My vidare för fullt i poolen. Vi frågade henne också vad som var roligaste under dagen. Det var självklart poolbadandet.

I kväll fick hon välja egen leksak att få med sig hem. Hon valde två grekiska dockor. Men fick på köpet en åsneväska och en klänning. Eller ja, jag lovade att göra en klänning av det som visade sig vara en påse som låg i åsneväskan som utfyllnad. Jag är dock övertygad om att den kan bli riktigt fin. Anna verkade tyvärr mycket skeptisk vilket drog ner mitt självförtroende en hel del.

Samtidigt känner jag stor revanschlusta och ska minsann visa att där bor en stor designer inom mig. Påse och nagelsax är allt jag behöver och iofs också allt som jag har.

  Kategorier: Resa

  Kommentarer

4 kommentarer to “Bränt var det här”

 1. Lasse Edwartz på Facebook den 27 juni 2013 20:36

  Ni har de bra förstår jag. Ge My en kram från mig.

 2. Lasse Edwartz på Facebook den 27 juni 2013 20:36

  Ni har de bra förstår jag. Ge My en kram från mig.

 3. Stig Marklund på Facebook den 27 juni 2013 21:32

  Kul att My hittade poolen – och fick smak för badandet!

 4. Stig Marklund på Facebook den 27 juni 2013 21:32

  Kul att My hittade poolen – och fick smak för badandet!