Oj vad mycket vi har gjort

image

Ligger nu i sängen för att sova. My ska också sova men hon har inte riktigt förstått det än. Hon har verkligen vänt på dygnet här nere. Hon pratar mest nu om sin kompis Inez som egentligen går på hennes förskola hemma i Uddevalla. Men hon är väldigt petig med att jag bäddar om Inez ordentligt. Så efter nästan tio ombäddningar verkar hon relativt lugn.

Anna och mamma var sugna på ytterligare en promenad så hon har inte kommit hem än. I övrigt så har dagen mest bestått av slappande vid havet samt poolen med mängder av god mat och dryck. Det är väl ungefär så vi planerar inför morgondagen också.

  Kategorier: Resa

  Kommentarer

2 kommentarer to “Oj vad mycket vi har gjort”

  1. Jenny Longgren på Facebook den 26 juni 2013 21:18

    Vilken tålmodig pappa! Själv hade jag fått spel efter sjunde ombäddningen 😉

  2. Jenny Longgren på Facebook den 26 juni 2013 21:18

    Vilken tålmodig pappa! Själv hade jag fått spel efter sjunde ombäddningen 😉