En tripp till Fira

image

image

I dag tog vi oss med lokalbussen till öns huvudstad Fira. Det var en mycket vacker stad som endast hade invånarantalet gemensamt med Ljungskile. Vi såg linbanan som gick ner till hamnen precis bakom mig på bilden. Men det blev aldrig att vi åkte ner till hamnen. Dels var det lite högt men främst onödigt dyrt för att inte göra något där nere.

Tyvärr blev det inget poolhäng idag för My men vi siktar på det under morgondagen. My badade för första gången på riktigt igår. Med en rosa badring forcerade hon den djup delen av poolen.

Nu sitter vi på bussen på väg hem till hotellet. Klockan är halv nio och det är ungefär 26 grader i skuggan. Så mot de 34 det är under dagen är det riktigt svalt och skönt. My sa till och med att hon frös lite innan vi gick på bussen. Just nu sitter hon bredvid mig och sjunger högt för hela bussen.

  Kategorier: Resa

  Kommentarer