Inte jättebränd

image

I dag har vi inte gjort någonting. Vi har inte tittat på kulturen, vi har inte åkt till det höga berget för att se på utsikten, vi har heller inte åkt in till öns huvudstad för att utforska vad den har att erbjuda. Det jag däremot räknar som ingenting är att hänga vid poolen. Även att äta en banana split, samt att hänga lite vid havet.

Just havet var en spännande upplevelse. För ögonen lurade en att det var vanlig lerbotten var det istället glashal lavabotten. Som tur halkade jag aldrig i så att jag var tvungen att bli blöt på överkroppen 😛

Vår kamp med att få My att bada i poolen har dock fortsatt. Jag trodde nästan att jag hade lyckats när jag under en skvättlek sakta ”tappade” henne någon centimeter i taget. Men icke! Det är nog bara att inse vems dotter det är.

  Kategorier: Resa

  Kommentarer