Vi överlevde

image

image

image

Sitter nu på balkongen och tittar ut över Medelhavet. My har varit vaken sedan klockan 04.10 i morse och har egentligen inte gnytt något alls. Resan har gått bra förutom de tio minuterna My hade ont i öronen vid nedgång. Men överlag ska vi inte klaga.

Dagens middag blev en pizza för 36 kronor. Så det känns inte som att vi kommer bli ruinerade här nere. Vi försökte få My att bada i barndelen av poolen förut. Det gick sådär. Den må vara bara femtio centimeter djup, men hon vågade inte sätta ner fötterna. Inte ens med morötter som obegränsad leksaksinhandling dagen efter. Vi gör ett nytt försök imorgon när hon köpt en hink och vattenkanna.

  Kategorier: Resa

  Kommentarer

2 kommentarer to “Vi överlevde”

  1. Lasse Edwartz på Facebook den 22 juni 2013 18:39

    Ni ska hem oxå.

  2. Roberth Läckström på Facebook den 22 juni 2013 19:04

    Nej, jag stannar