Ett avslutat kapitel

eurogamer-logo

Jag har i dagarna skrivit min sista recension för svenska Eurogamer. Jag kände att med mitt nya jobb och allt annat som händer i mitt liv just nu att tiden inte riktigt fanns. Jag kommer istället att åter bli lite mer aktiv här på bloggen och skriva mycket om det som jag gillar bäst, nämligen retrospel och pc-spel.

Sedan ska jag i ärlighetens namn även säga att jag tappade en del av njutningen i att spela när man hade en tidspress på sig. De bra spelen ville man ju aldrig att de skulle ta slut. De dåliga spelen kändes bara jobbigt att komma hem till efter arbetet och förstöra kvällarna med.

Nä, jag trivs nog ändå bäst med mina gamla spel som jag kan få spela i lugn och ro samt dela med mig av mina upptäckter på retromarknaden i den takt jag vill.

Kanske ett totalt onödigt inlägg, men jag kände ändå att jag ville få ut det 😉

  Kategorier: Åsikt

  Kommentarer

4 kommentarer to “Ett avslutat kapitel”

 1. Holmberg den 24 april 2012 20:54

  Kan helt klart förstå dig.

  Ser fram emot mer intressanta inlägg här på bloggen istället.

 2. Oskar Källner den 26 april 2012 12:32

  Förstår dig totalt.
  Bara bra att du vet vad du vill och agerar utifrån det. 🙂

 3. Mikael den 10 maj 2012 08:02

  Intressant blogg det här! Föredrar också pcspel och är gammal amigafantast 🙂 Hoppas det blir fler inlägg med tätare intervall.

 4. Aftonstjaerna den 10 maj 2012 19:29

  Tack! Det är min förhoppning att det ska bli. När jag flyttat till större lägenhet i juni kommer Amigan att få en fast plats framme och då lär det bli än mer Amigakärlek här