Läckström

Kommentarer 15

 1. Sebastian

  Vad är det där för ett konstigt perspektiv i Syndicate? Hade ens karaktär en konstant nära-döden-upplevelse genom hela spelet? Skumt. Men han verkar ha frisknat till nu i alla fall. :P

 2. Oskar

  Enligt mig saknas det ett fantastiskt spel på listan, X-COM: UFO Defense! Ett annat fantastiskt spel som kom till Amiga 1993 är ju Dune 2. Jag var å andra sidan en strategi-nörd av rang på den tiden, så jag hade utan tvekan offrat spel som Simon the sorcerer samt Doom för X-com och Dune 2 :D

   • Oskar

    Rörande året på X_com skyller jag på Yogscast och deras genomspelning av X-com som jag tittade på häromdagen :) Man blir riktigt nostalgisk


 3. Robert

  Jag som nästan aldrig håller med dig om något kan bara nicka på huvudet instämmande. Riktigt bra spel.

 4. Jonas Andreasson

  Åh! The Settlers. Musiken. Stämningen. Den makliga takten. Vilka minnen ;) Tack för att du tar mig tillbaka till barndommen ;) Introt som du skriver, man trillade ju av stolen ! Fuuuuck vad snyggt det är ;) Hade också lite minne i min maskin, så det räckte inte till alla ljudeffekter, haha.

 5. Holmberg

  Bara Settlers på den här listan som jag inte kan ställa mig bakom hyllandet utav och det är bara för att jag inte spelat det :)

  Simon the sorcerer var det första spelet som lärde mig att spel kunde vara skratt-roliga också.

  • Aftonstjaerna

   Oj! Då har du missat något! Inte för att jag tycker att settlers 1 håller i dag, men får du ta på 10-årsutgåvan av Settlers 2 kan jag starkt rekommendera det, snyggt med det gamla sättet att spela på!

  • Aftonstjaerna

   Synd att de flesta glömt bort det nuförtiden, eller, som jag tror det är. Nu är det bara ett jobb som vilket som, man går dit och hämtar ut sin lön, sen är det skit samma om spelet säljer eller inte. Nu generaliserar jag nått åt det grövsta, men ibland känns det så ;)

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: