My badar

I dag var det min första semesterdag på väldigt länge. Jag kommer att ha en hel vecka (nästan) semester. Jag jobbar dock på lördag så helt hel vecka blir det ju inte. Men det är otroligt skönt i vilket fall som helst. I dag var det toppenväder och vi drog fram polen till My som fick bada utomhus på verandan. Tänkte dela med mig av 3 bilder utav 247 stycken som jag tog på henne under de här 15 minuterna i badet.

För övrigt börjar jag snart skolan igen. Det är bara en vecka kvar nu innan det drar i gång. Jag kommer att läsa 150% under hela hösten. Jag har nämligen även kommit in på engelska på kvällskurs. Detta kändes som ett måste så att jag kan få behörighet att lära ut engelska även i mellanstadiet(har ju bara för lågstadiet just nu).

_MG_6063 _MG_6112  _MG_6202

  Kategorier: My

  Kommentarer