Läckström

Kommentarer 3

 1. Sebastian Åker

  Nu började jag inte spela ordentligt förrän under andra halvan av 90-talet – jag hade en SEGA MegaDrive när jag var en småtting, men brukar räkna mitt riktiga spelnörderi från när jag först satte mig ned med Red Alert – så jag tycker att det ska bli intressant att se hur dina kommande listor ser ut.

  Av spelen du listar så är det nog bara Railroad Tycoon jag spelat. Jag minns att en kompis hade det, och att jag brukade komma över och spela det. Det KAN ha varit en senare del i serien, om det kom en senare del i serien, men jag tror att det är den version som du har i inlägget.

  Sedan kom jag in i Civ-serien med del tre, och lirade igenom Special Edition-versionen av Monkey Island som släpptes häromåret. NES ägde jag aldrig; MegaDrive-pöjk, som sagt.

  • Aftonstjaerna

   Railroad Tycoon har vad jag har för mig iaf kommit med två uppföljare efter originalet. Sedan släpptes även Railroads som jag har för mig var en andlig uppföljare, men det spelade jag aldrig.

   Red Alert får jag rysningar av att bara höra namnet på. Men jag vill minnas att ju längre nittiotalet går desto tätare blir det bland toppspelen. Ser själv fram emot att brottas med detta delikata "problem" ;)

 2. Jonas Andreasson

  Vilken bra lista! Mitt absoluta toppspel civilization var kul att läsa om, speciellt om det episka introt! Kul bloggserie att följa:)

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: