Läckström

Kommentarer 8

 1. Alex IDV

  Så, för någon som inte har spelat något Duke Nukem tidigare, och inte tycker snusket är särskilt tilltalande, så är det inget vidare?

   • New Game PLay

    Spelet är mycket bättre efter 4 timmar. Jag fattar inte riktigt varför alla kommenterar "nude scenes" så mycket. Det är DUKE! Klart att han är som han är, annars skulle han inte heta Duke och jag är glad att scenerna finns i spelet.

    Ett spel ska inte behöva vara politiskt korrekt. Det finns många tjejer som har samma syn på kvinnor som Duke har.

    • Aftonstjaerna

     Skillnaden mot Duke Nukem 3D är väl lite att den humorn vände sig till tonåringar, medan humorn i Duke Nukem Forever verkar vara mer riktad mot sexåringar.

     Sen kan man ju diskutera definitionen av många ;)

 2. Internetblogg

  Personligen så är nog snusket en del utav nostalgin, även om det var långt ifrån det som gjorde spelet. Men tror inte det kommer att vara lika roligt när man har vuxit upp, som vi har gjort nu.

  • Aftonstjaerna

   Nä precis, det känns som att man har växt i från det ganska mycket. Men som sagt, det kommer nog bli ett köp, dock ej förstadagsköp för mig del.

 3. Holmberg

  Jag ska köpa nya Duke Nukem i morgon. Inte för att jag direkt vill, utan snarare för att jag känner att jag måste.

  Jag hoppas iof precis som du skriver att det ska rymmas en bra shooter där någonstans under klyschorna även om jag inte räknar med att det kommer vara samma briljans som Duke 3D ändå bjöd på jämfört med konkurrensen som begav sig då.

  Jag tror dock också att det som var en gimmick då och som gjorde Duke till lite rebell, för 15 år sedan, mest kommer kännas lamt idag.

  Återstår att återkomma med domen sen.

  • Aftonstjaerna

   Jag ser framemot att läsa vad du tycker om det!

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: