Läckström

Kommentarer 4

 1. Spel-Malmer

  Jag anar ett visst mått av nostalgi här. Det finns drivor av spel från den tiden du inte är det minsta intresserad av att spela om. Men det som finns kvar är de spel som blev klassiker. Allt var inte bättre förr, men det du kommer ihåg som bra var bra och håller därför än idag. Det är ju därför något blir en klassiker.

  Det finns flera spel idag som är värda omspelning om man har tid för det. Har flera spel jag gärna skulle spela om ifall tid fanns. Vad som blir klassiker för morgondagen får vi se, men jag tror lätt folk kommer sitta och minnas tillbaka till spelen från idag som faktiskt gick att spela om, till skillnad från "skiten de har då". :)

  • Aftonstjaerna

   Ja jag är väl medveten om nostalgin. Och det ska bli intressant om gränsen kommer flyttas från Half-Life 2 och framåt med tiden. Men om den inte gör det, vad säger det? Är det verkligen nostalgi då? För jag kan tänka mig att det skjut bra spelet Witcher 2 är bra om 10 år också, men kommer jag ha ett sug att spela om det som jag har med Quake 2 i dag? Jag är tveksam. För klassiker har det stor chans att bli.

   Men det får tiden utvisa, jag är fortfarande av den tron att spelen var bättre förr ;)

   • Oskar Källner

    Jag förstår precis hur du känner. Det finns fortfarande få spel som kan mäta sig med t.ex. Half Life 2.

    Samtidigt är jag övertygad om att spel över lag inte var bättre förr. Tror Spel-Malmer har en poäng. Ärligt talat badade man ju i dåliga spel även på den tiden. Det är klassikerna man kommer ihåg.

 2. Holmberg

  Det är inte många spel jag har spelat om flera gånger över huvudtaget.. varken förr eller nu. Men visst.. det var klart fler förr.. men hänger det på spelen eller hur mycket tid jag har tillgängligt att spela på?

  Förr var ju min tillgång till spel mycket mindre och jag hade mycket mer tid.

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: