Börjar bli frisk igen

Eller ja, det där stämmer ju inte riktigt. För frisk har jag varit sedan i måndags, men jag pratar om att min läpp börjar bli mer normal igen. För er som inte känner till historien så var det nämligen så att under förra onsdagen begav jag mig till Uddevalla sjukhus för att skära bort en liten cysta som jag hade fått i läppen. Det visade sig vara tre cystor som var större än jag trodde tillslut. Men efter att doktorn hade dragit lite i min läpp och karvat ur cystorna och en del runt omkring också så att de inte skall komma tillbaka var min läpp riktigt stor. Lite som det såg ut som att jag gjort en misslyckat läppförstorning. Så utan att direkt kunna äta eller prata så var det dagen efter dags att återigen stiga in på praktiken med min extremt stora underläpp. Jag höll i ett par lektioner ändå, fast jag vet inte riktigt om det hördes vad jag försökte säga.

Och för att lätta upp min tillvaro ännu mer så blev jag sjuk under fredagen och fick ligga med feber ända tills det var dags att åka till skolan för ett obligatoriskt seminarium. Jag var dock fortfarande lite groggy efter att inte ha gått ut under hela helgen. Jo, iofs, vi åkte ut till stugan under fredagen, men där låg jag ändå inne trots det vackra vädret utanför. Men så i dag kände jag att läppen börjar se lite mer normal ut. Den är fortfarande stor, men inte alls lika stor. Så om en vecka till så kanske den inte syns alls?

I kväll är det dags för ännu en eurovisionsemifinal! Det innebär att vi kommer att sitta som klistrade framför rutan ännu en kväll denna veckan. Och det slutar givetvis inte där, utan även på lördag kommer vi att klistras framför TV-rutan som om inget annat fanns.

  Kategorier: Skola

  Kommentarer