Läckström

Kommentarer 5

 1. Spel-Malmer

  Ja Heretic 2 var en riktig pärla. Minns inte så mycket från det dock mer än att jag vet jag gillade spelet mycket och att det hade snygga ljuseffekter.

  Men Raven är ju inte så hatade idag. De gjorde ju det helt fantastiska Singularity.

  • Aftonstjaerna

   Nä jag älskar dom. Jag tycker mig ha läst mycket hat mot dem i ganska många forum bara, lite för mycket för att det bara skulle vara någon enstaka som hatade dem ;) Men jag lyssnar nog lite för mycket på de som hatar än vad som är bra för mig! Det är trots allt ett av de företagen som överlevt längst i branschen och med en trackrecord som heter duga!

 2. Internetblogg

  Hexen 2 ligger nog på min lista utav bortglömda spel, riktigt bra spel som jag fortfarande tar mig tillbaka och spelar då och då. Battlezone 1 var också riktigt bra, även om jag faktiskt aldrig spelade 2:an.
  Renegade är en diamant, helt klart, har spelat det till och från de senaste åren och även om det kan bli lite… segt vissa gånger så är det definitivt ett riktigt klockrent spel.

  • Aftonstjaerna

   Ja men visst är Renegade bättre än vad det fått kritik för! ;)

   Kommer förhoppningsvis hinna en genomspelning på Hexen 2 och dess expansion senare i år. Jag har faktiskt inte spelat klart 100% något av Heretic och Hexen-spelen. Lite illa faktiskt även om jag varit ganska nära 100% många gånger ;)

 3. Oskar Källner

  Oh! Vilken underbar tid det var, den gyllene eran.

  Jag håller helt med. Det släpptes grejer mellan 1990-2000 som aldrig skulle släppas idag. De var galnare, kreativare, konstigare, öppnare … Idag skulle de ses som allt för smala och antagligen inte ge skaparna nog betalt.

  Mina två favoriter av de du nämner ovan är helt klart Sacrifice och Heretic 2. Sacrifice är, precis som du säger, något helt eget. Man måste spela det för att förstå.

  Heretic 2 var ju väldigt olikt sin föregångare, men till skillnad från dig tog jag det till mitt hjärta omedelbart. Det var ett underbart äventyr som jag minns än idag.

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: