Ny kurs

Jag har precis börjat en ny kurs i skolan. Den handlar om bedömning i skolan och känns otroligt relevant för min utbildning. Jag har väl tyckt lite sisådär om tidigare kurser och dess relevans för min utbildning. Men nu händer det som sagt saker. I går rivstartade kursen i fullt tempo och jag känner nu att jag har mängder av saker att göra, även på hemmaplan. Det är inte bara att vara ledig nu när man kommer hem, nu måste här pluggas. Fast det är ju precis som det skall vara egentligen.

Det jag tycker är lite synd dock är det faktum att nästan alla, ja alla utom en, fredag är upptagen av skolan. Det innebär att jag missar Mys alla badhusvistelser. Hon har ju nu börjat dyköva inför fotograferingen som skall ske i Maj. Allt det kommer jag att missa.

  Kategorier: Skola

  Kommentarer