Thief 3.5

Är du som jag otroligt sugen på Thief 4? Jag föll pladask för det första spelet när det kom 1998. Vilket för övrigt var ett år med sjukt många bra spel. Men nu till saken. Tidigare i veckan upptäckte jag en modd till Doom 3 som gör om ditt spel till ett Thief med ny grafik. Modden heter The Dark Mod och är på ca 2 gb. Med den modden kommer dock inga banor utan det får man tanka löst vid sidan om. Misströsta dock inte, självklart kan man enkelt inne i modden tanka ner banorna och installera dem.

spitter03screen41

Därefter är det bara att tuta och köra. Men hur är spelet i jämförelse mot de gamla originalspelen? Spelkänslan är i princip identisk. Doom 3 motorn visar att den fortfarande håller och utklassar mycket som släpps idag, rent grafiskt. Jag har testat undefär 6-7 banor av de uppskattningsvis 30 som finns att tanka ner och av dem kan jag säga att de håller mycket hög kvalitet.

training2the-dark-mod-doom-3-id-tech-4-04

Jag bifogar här lite bilder från spelet så att du kan få lockas lite av den härliga atmosfären. Och när du spelat igenom originalspelen och därefter sitter i det tomrum jag själv befann mig i när jag snubblade över den här modden, tanka då ner den omedelbart! Det här är vad jag älskar med PCn som spelplattform. Entusiastiska människor som ger tillbaka till spelcommunityt helt utan motprestation. Funkar med både originalversionen av Doom 3 och Steamversionen.

the_dark_mod-440599-1295509026the_dark_mod-440599-1295509024

Modden tankas här.Ett svar till “Thief 3.5”

  1. Scroll skriver:

    Jag är också supersugen på Thief 4. Jag testade att installera trean igen för någon månad sedan, men sen kom massa annat i vägen. Jag kom aldrig så långt i trean första gången jag spelade men tvåan älskade jag trots att jag aldrig fattade storyn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: