Halvvägs genom Deadspace 2

Jag har nu spelat mig igenom kapitel 6 av Dead Space 2. Första spelet spelade jag till Playstation 3 och var riktigt nöjd med vad jag fick spela. Jag är inte direkt lättskrämd men hoppade ändå till ett par gånger. Nu när det var dags för tvåan ville jag hellre spela det på PC. Efter att ha testat demot på ettan till PC blev jag dock väldigt avskräckt. Den laggiga kontrollen från PS3-versionen av spelet var nämligen kvar. Jag är ju van att när man rör musen vänster så tittar man vänster utan fördröjning på några millisekunder.

dead_space2

Som tur var Dead Space 2 inte alls lika dan i styrningen till PC. Tvärtom fungerar den ännu bättre än kontrollen till PS3an gjorde. Spelet i sig är riktigt bra. Även om det inte är något direkt nytt på någon front. Det flera år gamla Doom 3 är fortfarande snyggare och mer skrämmande än det här. Men det gör inte så mycket. Det finns knappt några liknande spel mer i genren rymdskräck. Jag räknar här totalt bort Alien vs Predator som var en ganska stor flopp för mig personligen.

Egentligen vet jag inte vad jag vill säga med det här inlägget, jag behövde bara prata av mig lite om spelet jag spelar just nu. De övriga här i hemmet är inte lika exalterade som jag är över det nämligen.

  Kategorier: PC

  Kommentarer

2 kommentarer to “Halvvägs genom Deadspace 2”

  1. Jonas Andreasson den 20 mars 2011 16:10

    Så lustigt, jag tänkte också på Doom 3 efter jag spelat igenom halva Dead Space 2. Ett spel som var före sin tid på det grafiska planet helt klart. Synd att de inte utnyttjat hårdvaran bättre, då PC prestandan faktiskt är 10 gånger så kraftfull än en PS3.

  2. Aftonstjaerna den 20 mars 2011 18:51

    hehe, japp, minst 10 gånger gånger så kraftfull! 😉

    Ska bli spännande att se vad Doom 4 och Rage kommer att göra