Har börjat på Eurogamer

Förutom att bloggen fyller 2 år på lördag tänkte jag bara med det här inlägget berätta att jag har börjat skriva lite nyheter och recensioner borta hos Eurogamer.se. I skrivande stund är det dock bara 3 små nyhetsinlägg som är publicerade. Givetvis har de stor PC-anknytning! Förhoppningsvis kommer en recension skriven av mig att publiceras inom nån vecka. Jag kommer antagligen att hojta till rejält då detta är stort för mig att kunna publicera mina alster på en stor spelsida.

eurogamer_logo_colour

Vad kommer då att hända med min blogg? Jag kommer absolut inte att överge den. Min kamp för PCn måste få fortgå på så många platser som möjligt. Jag kommer fortsätta att skriva om mina älskade retrospel både till PCn men även till Amigan. Jag kommer fortfarande skriva vidare om intryck från nya spel. Så egentligen är det enda som kommer att hända att bloggen inte kommer att uppdateras lika ofta som förut. I dag har jag även uppdaterat Om mig-sidan så att den är mer aktuell. Med det sagt så hoppas jag att ni kommer att fortsätta läsa min blogg, men även mina inlägg borta hos Eurogamer. Tack för de här 2 åren!

  Kategorier: Åsikt

  Kommentarer

12 kommentarer to “Har börjat på Eurogamer”

 1. Jonas Andreasson den 8 mars 2011 19:09

  Grattis! Kul att utveckla sitt skrivande 🙂 Blir kul att läsa dina texter där också…

 2. Aftonstjaerna den 8 mars 2011 19:19

  Tack så mycket! Japp, det känns som ett bra sätt att utveckla sitt skrivande ytterligare ett steg. Så det här skall bli skoj 😉

 3. Gwellmyn den 8 mars 2011 19:39

  Grattis! Ska bli spännande att följa din framfart på Eurogamer också 🙂

 4. Aftonstjaerna den 8 mars 2011 20:29

  Tack så mycket!

 5. Johan den 8 mars 2011 19:41

  Vad är Eurogamer för något? Vad är speciellt med dem?

 6. Aftonstjaerna den 8 mars 2011 20:31

  Eurogamer.se är en svensk spelsite som tidigare var PS3bloggen vilken jag följde slaviskt på den tiden 😉 Nu är det dock en del av eurogamer.net vilket är europas största oberoende spelsajt!

 7. Toby den 8 mars 2011 20:48

  Välkommen, vi hoppas att du ska trivas hos oss 🙂

 8. niklas (megastorm) den 8 mars 2011 21:09

  Trevlig nyhet, en till anledning att surfa in där borta lite oftare

 9. Ina den 8 mars 2011 23:20

  Jag är lite avis ;P Jag saknar verkligen att vara en del av EG.se

  Jag hoppas de är lika snälla mot dig som de var mot mig <3

 10. NuYu den 9 mars 2011 00:07

  Grattis till två år och nya utmaningar. Tyvärr hänger jag inte på något svensk spelsajt men kommer givetvis fortsätta läsa dina inlägg här på bloggen.

 11. Familjenspel den 10 mars 2011 10:22

  Stort grattis från Familjen! Ser fram emot att läsa dina texter där!

 12. Aftonstjaerna den 11 mars 2011 08:46

  Tack så mycket alla! 😉