Läckström

Kommentarer 11

 1. Ylva

  Om man gillar disco-låtar så var Dannys låt den absolut läckraste och bästa. Dessutom har han en grymt härlig sångröst. Walz kanske hade en rätt bra låt, men han misslyckades ju totalt med sången och såg livrädd ut hela tiden. Ingen karisma. Resten av låtarna var totalt meningslösa. Brolles låt var en av de tråkigaste.

 2. Roberth

  Ja Danny är väldigt professionell och det var självklart att han skulle gå vidare, men det är samtidigt det som för mig kändes lite tråkigt och sterilt ;)

 3. Ylva Rhen

  OMG! Danny känns då aldrig tråkig och steril för mej iaf! Precis tvärtom, jag tkr han är häftig till tusen!! o sen den sexiga rösten ska vi inte snacka om! Brolle däremot är svintråkig, han skulle bara försvinna i mängden. Aldrig att vi ska skicka den wannabe-Elvisen, haha. Som sagt resten hittills är helt meningslöst och skittråkigt.

 4. Frida

  Här sitter jag och läser i godan ro och sätter nästan mitt morgon-the i halsen när jag kommer till din sista recension. Jag väljer att citera: “De är lurade, de vet inte bättre. Walz var helt suverän denna dagen.” slutcitat. VAD är det här? jag skämms Roberth! det du skriver gör mig helt förtvivlad och jag börjar nästan förlora hoppet för mänskligheten…

 5. Roberth

  Vad menar du Frida? Kom nu inte och säg att du också är lurad?! I så fall sätter jag kaffet jag inte dricker i halsen!

 6. Frida

  (CENSUR)!! får man skriva så? och dessutom publicera texten på internet. jag börjar allvarligt fundera på det där med c-uppsatsskrivande.. jag skämms! ;)

 7. Roberth

  Svar nej :P

  Och under C-uppsatsskrivandet slipper du Walz då mitt val givetvis är den nyinköpta boxen med nationalsånger i en uppsjö av remixer och alternativa utgivningar ;)

 8. Lisa

  :O Host, host. Skämms!? Skäms stavas det väl ändå? Roberth, är du säker på att du vill skriva C-uppsats med denna dam?

 9. Lisa

  Får jag även påpeka att när en ny mening startar bör det vara stor bokstav i början, för att få meningen att se ordentligt korrekt ut.

 10. Lisa

  Dessutom fick jag höra av min lärare i svenska (då jag gick på högstadiet så klart) att man inte ska använda mer än ett utropstecken i följd.

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: