Min hyllning till Gone Gaming

Det finns många olika aspekter till att hylla podcasten Gone Gaming. För mig är den det enda vettiga alternativet som inte bara tjatar hål i huvudet på en med konsolspel. Utan tvärtom så är det många av de medverkande som har spelat mängder av datorspel tidigare eller som spelar de aktivt än i dag. Det är för mig väldigt befriande att höra när tex Linda Barna pratar om Counter-Strike i vårt Halo och CoD-dominerande land. Och jag tycker verkligen inte att hon behöver be om ursäkt för att hon spelat/spelar det!

Software_Defined_Radio-Podcast

När man lyssnar på Gone Gaming så får man ett helt annat perspektiv på allt som har med spel att göra. Pratas det upp ett multiplattformspel så är det inte “bestämt” att det är konsolversionen som det diskuteras runt. Det finns en medvetenhet hos de medverkande att PC också är en spelplattform. Även om jag personligen tycker att de flesta multiplattformsspelen är bättre till PC så förstår jag att alla andra inte tycker så. Men att just vara medveten och inte ignorera det andra är väldigt viktigt om man vill nå ut till alla lyssnare. För i bland när man lyssnar när podcasts, både svenska och utländska, går igenom releaselistor så nämner de vilka format de kommer ut till och sen kommer de på sig själva och slänger in att det visst kom till PC också. En hel del PC-exklusiva releaser missas även helt och hållet.

Så som avslutning vill jag bara tacka hela gänget för att Ni lyckats få med en sådan perfekt blandning mellan alla som medverkar i Gone Gaming. Ni kompletterar verkligen varandra på ett suveränt sätt. Fortsätt så!

  Kategorier: Åsikt

  Kommentarer

4 kommentarer to “Min hyllning till Gone Gaming”

 1. NuYu den 15 februari 2011 16:44

  Har aldrig lyssnat på den faktiskt. Men hört mycket gott om den även från annat IRL-håll, så ska.

 2. Aftonstjaerna den 16 februari 2011 08:46

  Tycker jag absolut! 😉

 3. niklas (megastorm) den 15 februari 2011 20:34

  Onekligen en bra podcast det där! Alltid skönt med olika perspektiv på saker och ting

 4. Aftonstjaerna den 16 februari 2011 08:46

  Japp, mångfald behövs! 😉