Kings Bounty på rea

Årets överraskning är i dag fram till klockan 19.00 på rea borta hos Steam. Det kostar där endast 70 kronor och då får du med alla 3 spelen som släppts i serien. Jag tycker inte det är någon ide att tveka en sekund. Bara till att köpa!

2009-07-09-18-25-21-13599

Ni kan läsa mer om delen Armored Princess i ett inlägg från 15 januari i år. Det var även då på rea men inte alls lika bra rea som det är nu!7 svar till “Kings Bounty på rea”

 1. Ina skriver:

  Håller helt med! Speciellt om man tidigare ens smågillat Heroes of Might & Magic. Jag är ett stort fan av HoMM och skulle vilja påstå att denna serie är bättre 🙂

  • Aftonstjaerna skriver:

   Jag har väldigt svårt att säga vilken serie jag gillar mest. Homm 1 och 2 gav mig så sjukt mycke glädje när jag var mindre, men i dagsläget så är nog KB ett bättre spel än Homm5 även om femman är bra den med, kluven! 😉

 2. Holmberg skriver:

  Ångest… jag vill ju köpa det här paketet…men jag vill ju köpa det från Gamersgate istället… 🙂 Det kommer ju säkert komma på rea där med.. Har ju redan Legends men behöver ju resten med… Får fundera fram till 18:30 idag… hehe…

 3. NuYu skriver:

  Shit, måste kolla med någon som har kreditkort. Har nästan lovat mig själv att de här ska införskaffas någon dag, och det känns som den dagen bör vara idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: