Läckström

Kommentarer 7

 1. Ina

  Håller helt med! Speciellt om man tidigare ens smågillat Heroes of Might & Magic. Jag är ett stort fan av HoMM och skulle vilja påstå att denna serie är bättre :)

  • Aftonstjaerna

   Jag har väldigt svårt att säga vilken serie jag gillar mest. Homm 1 och 2 gav mig så sjukt mycke glädje när jag var mindre, men i dagsläget så är nog KB ett bättre spel än Homm5 även om femman är bra den med, kluven! ;)

 2. Holmberg

  Ångest… jag vill ju köpa det här paketet…men jag vill ju köpa det från Gamersgate istället… :) Det kommer ju säkert komma på rea där med.. Har ju redan Legends men behöver ju resten med… Får fundera fram till 18:30 idag… hehe…

 3. NuYu

  Shit, måste kolla med någon som har kreditkort. Har nästan lovat mig själv att de här ska införskaffas någon dag, och det känns som den dagen bör vara idag.

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: