Läckström

Kommentarer 6

 1. Johan

  Härligt att se att Amiga inläggen är tillbaka på din blog :) Rick Dangerous var ett av dom spelen jag saknade till min c64/amiga så jag har inte fått spelat det ordentligt, men jag skall ta och rota fram det någon dag och se om det är så dåligt som du säger :)

  • Aftonstjaerna

   hehe, japp nu är julen över och då återgår vi till det vanliga igen ;)

   dåligt och dåligt, spelet är okey, men jag hatar det :P

 2. Holmberg

  Hehe nostalgi så det förslår. Spelade det en del på Atarin men det var ju mycket riktigt sjukt svårt… lyckades ta mig till andra världen men inte mer än så.

  Har för mig att det var en riktigt käck melodi som spelades hela tiden dock. Alltid nåt.

  • Aftonstjaerna

   Ja som det mesta på Amigan och antagligen även Atarin så är och var musiken i de flesta spel grymt bra ;)

 3. Micke

  Jag håller med om att Rick Dangerous är sadistiskt, lite som Super Meatboy fast med begränsat antal liv. Fast jag gillade det ändå när det begav sig. Minns fortfarande hur det gick rysningar längs ryggraden när ljudet som kom när man sprängde ett stenhinder med dynamit rullade fram i stereo. :)

  • Aftonstjaerna

   Jag gillar att jag hatar det kan jag väl sträcka mig till :P Det är ju ändå ett av spelen man minns.

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: