Läckström

Kommentarer 11

 1. Lunandrez

  Minsann, jag var helt hundra på att det skulle vara Starcraft II på förstaplatsen. Att istället se Settlers 7 var en stor överraskning. Borde se närmre på hela Settlers-serien, har nog aldrig testat den. :)

  • Aftonstjaerna

   Oj, ja då har du mycket glädje att se framemot! ;) Som sagt, hoppa 5an och 6an bara för allt i världen :P God Jul!

 2. Holmberg

  Du hade sålt in det redan med förra inlägget :)

  Känns lite kul att ha missat en hel spelserie såhär så jag ska definitivt ta och skaffa Settlers 7. Spanat in mig på Gold versionen på Gamersgate men den här månaden gäller det att ha plånboken redo för reorna hehe.

  Har inte testat demot (vill inte när jag bestämt mig för att köpa) så tänkte fråga om det är lite soft i tempot eller är det mer hektiskt som ett time-management spel?

  God Jul med!

  • Aftonstjaerna

   ;)

   Ja och vem vet om det kanske dyker upp på reorna också! Spelet är väldigt soft och man sitter ganska ofta och bara njuter av sina settlers som går runt och bygger i sin egna takt! I kampanjen finns det dock lite tävlingsmoment mot andra spelare där man inte vill att de skall hinna till en plats före en själv, och då gäller det att bygga på lite snabbare för att nå fram. Däremot när man väl satt ut alla byggritningar så är det inte så mycket mer att göra än att se när plankor och stenar bärs till plats för att sedan byggas upp. Så ändå ganska soft ;) God jul!

 3. Micke

  Jag hade köpt detta spelet omedelbart om det inte vore för den idiotiska DRM-lösningen. Jag vill spela detta på min laptop när jag sitter och har tråkigt och då har jag sällan internet.

 4. NuYu

  Visste inte alls vad jag skulle förvänta mig men det här kom som en trevlig överraskning! Jag är lite osäker på hur det kommer funka för mig med den där DRM-lösningen som Micke nämner, men om inte annat vet jag att det här är ett spel jag bör kika in någon gång i framtiden.

  God jul!

  • Aftonstjaerna

   Jo det är ju lite dumt det här med Ubisofts PC-spel och deras DRM-skit. Jag har dock aldrig haft något problem med det, men då har jag bara varit i stan när jag spelat. Skulle jag åka ut till sommarstugan så hade det vart jobbigt eftersom jag betalar kontantkort på 3G-modemet och vill jag inte betala just en vecka kan jag ju heller inte spela spelet :(

 5. Joakim af Spelbr&oum

  The Settlers 7 som årets spel? Minst sagt otippat. Har nog inte testat något spel i serien sedan fyran… får väl ge sjuan ett försök efter här inlägget. :)

  God fortsättning!

  • Aftonstjaerna

   Tack detsamma!

   Japp, jag tycker absolut du skall ge sjuan ett försök, det är en värdig uppföljare även om tvåan och trean är svårslagna ;)

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: