Jobba jobba jobba

I dag är det dags för ännu en dag på jobbet. Och ännu är det en dag som jag halkar efter i skolarbetet. Nu börjar det bli lite mycket som skall vara färdigt i veckan som jag inte har hunnit börja med. Som tur är jag ledig halv tisdagen som kommer och där får jag koncentrera mig på det som är absolut mest akut. Men det är alltid jobbigt det här med att man inte har råd att tacka nej till jobb även fast man vet att man verkligen inte hinner att jobba. Men då tänker jag såhär, att skolan kostar mig redan så mycket pengar under de här åren så vad är då ett par veckolöner? Ja givetvis är det ganska mycket men skolan måste ändå komma först. Och så här långt efter som jag ligger nu i planeringen har jag aldrig varit. Aja, kände bara att jag skulle skriva av mig lite, det händer inte så mycket annat av intresse just nu än skola och jobb. Och eftersom jag medvetet inte skriver så mycket om My så räknar jag givetvis inte in henne i kalkylen eftersom hon är självklart viktigast av allt!

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer