Läckström

Kommentarer 13

 1. Holmberg

  Bad Company 2 är en given vinnare tycker jag. Det välgjorda ljudet där är en njutning bara i sig. Har ibland dröjt kvar liiiite för nära explosioner och rasande hus bara för att njuta av ljudmattan :)

  Jag hoppas fler utvecklar tar sig den tiden med ljudet som DICE har gjort. När man hör bra ljud så inser man verkligen hur mycket det förhöjer upplevelsen i spelet.

  • Aftonstjaerna

   Ja det är verkligen fantastiskt. Helt klart det spelet som har förstått hur viktigt ljud är i spel egentligen. Tidigare har jag bara tyckt musiken varit viktig i ljudbilden. Bra DICE!

  • Aftonstjaerna

   Då tycker jag de som missat detta underverk skall passa på nu när Vietnamexpansionen släpps!

 2. Ercarret

  Ja, jag kan inte göra annat än att hålla med om BC2. Fantastiskt ljud, och min vinnare också.

  Jag håller med om att FF13 har riktigt bra musik, även om jag själv nog skulle utmärka Red Dead Redemption som bästa spelsoundtrack. Jag funderade på om jag skulle göra en liknande uppdelning som du, för jag tycker att Rockstar verkligen gjorde någonting speciellt med soundtracket till RDR, men jag skippade det i slutänden. BC2 är tillräckligt bra för att vinna ensam. :)

  • Aftonstjaerna

   Du har säkert rätt :) Faktum är dock att jag inte kan komma på titellåten till bc2 om jag försöker. Däremot har jag inga problem att börja nynna på bf1942-titellåten ;)

 3. Lunandrez

  Det är ju sant, Bad Company 2 har ju grymt bra ljud. Det tänkte jag inte alls på när jag gick igenom kandidater för ljudet (fast visserligen bestämde jag mig väldigt snabbt för Limbo). Helt överlägset FPS-konkurrenterna när det kommer till ljudeffekter, verkligen. FFXIIIs musik däremot fastnade jag inte så förbaskat mycket för även om det fanns låtar som var bra.

  • Aftonstjaerna

   Limbo verkar vara många som har valt, jag har bara testat demot och nu när jag försöker komma ihåg det så är det bara tomt ;) Kanske värt att testa om det hamnar på någon rea iaf!

 4. NuYu

  Jag tror det finns två anledningar till att spela FFXIII för mig. Grafiken, och ljudet. Alltså hoppar jag över till Youtube och lyssnar där så känner jag mig ganska fulländad. Utsidan bryr jag mig nämligen inte mycket om.

 5. Spel-Malmer

  Lustigt att vi både valde samma. Riktig högodddsare det där. :)

  Gillar också att du erkände att du gillar Leona Lewis-låten. Jag vågade inte skriva det, men håller med dig i hemlighet… ;)

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: