I dag blir det fotografering

I dag skall vi med lite tur ner till stan för fotografering av My. Vi hade tänkt ta en bild som vi skall sätta in i tidningen för nyfödda. Ja, My är förvisso ingen nyfödd bäbis längre utan ganska vuxen för sin ålder. Just nu tar hon sig en förmiddagstupplur vilket kan behövas efter natten som hon sov från typ 23.00 till 09.00. Och nu kommer det bästa, i sin egen säng! Jag tror i och för sig att det är jobbigast för mig och inte för henne att sova i sin egen säng. Man har ju nästan vant sig när man vaknar till en kort sväng på natten att bara kunna titta på henne och sedan somna in igen och veta att hon har det bra. Nu måste man upp ur sängen bort till hennes säng för att titta till henne, och på köpet så vaknar man till. Men det får det vara värt 😉

  Kategorier: My

  Kommentarer