Det är december

Det är december utanför vårt fönster och jag vill inte gå ut längre. Det är alldeles för kallt för aktiviteter utomhus. Jag skulle vilja ha ork till att gå ut med kameran i det vackra vinterlandskapet men den orken infinner sig icke. Jag testar att att skriva det här inlägget på årets julklapp. Ja jag har sparat länge nu för att ha råd att köpa en julklapp till mig själv flera veckor innan själva julafton. Men det tror jag än så länge att det var värt det. Det går nästan lika snabbt att skriva på den som det gör med den lilla bärbara jag har. Men det är ju ingen skrivmaskin men det kan innebära att jag kanske kommer öka takten lite på inläggen här. Men ha inga förstora förväntningar på detta då mycket av min tid går till att vila nuförtiden 😉

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer