The Witcher 2 blir DRM-fritt ;)

Såg nyss en artikelfz.se att The Witcher 2 kommer att bli DRM-fritt och säljas online av bland annat gog.com. Det var ju precis det här jag snackade om för ett par dagar sedan när jag analyserade varför Starcraft 2 var så populärt bland pirater. Jag tror nu att The Witcher 2 inte kommer att piratas nämnvärt mer än vad det skulle ha gjort om det hade ett kopieringsskydd i sig. De resurser som sparas på detta har antagligen lagts på att fila på spelet lite extra eller helt enkelt gjort att utvecklingen blivit billigare.

the_witcher_screenshot2

Jag tyckte att The Witcher 1 var ett riktigt bra spel och det känns nästan som att det här är ett spel man kan stödköpa utan att behöva testa något demo. Dels för att just ettan var bra men även eftersom det här är ett företag som man vill stödja.

  Kategorier: PC

  Kommentarer

5 kommentarer to “The Witcher 2 blir DRM-fritt ;)”

 1. Holmberg den 19 november 2010 15:32

  Känner precis som du här. The Witcher 2 blir ett givet köp utan att veta speciellt mycket om det. 1an var en positiv överraskning och att någon går i fronten och släpper DRM-fritt bara måste jag stödja. 🙂

 2. Oskar Källner den 19 november 2010 22:56

  Just de ja… Har ju ettan liggande här hemma. Bara spelat det en kvart. 😉

  Men alla som spelat det säger att det är väldigt bra. Måste ta tag i det. Kanske till sommaren. 😉

 3. Aftonstjaerna den 19 november 2010 23:24

  Oj, ja jag har inte spelat det jättemycket längre, kanske 2-3 timmar men gillade vad jag spelade. Sen kom nog WoW emellan igen 😛 Hoppas nog direkt till 2an sen dock

 4. niklas (megastorm) den 20 november 2010 17:08

  Tvåan är jag grymt sugen på… när det kommer till konsol 😉

 5. Aftonstjaerna den 20 november 2010 18:00

  Då får du nog vänta för det lär aldrig komma 😉

  Eller så kopplar du in en xboxkontroll till PCn och tutar och kör! 😛