Grattis till mig?

Ja jag fyller tydligen år i dag. 29+2 är den officiella åldern på mig. Det är egentligen så ojämnt det bara kan bli så man kunde egentligen bara hoppa över det. Kanske kan man börja fira det igen när man fyller 29+21 som ändå får räknas som ett väldigt jämnt tal. Men men…

Om vi skall snacka något roligt istället så kan vi snacka matte! I går var det mattetenta och jag hoppas verkligen att jag får godkänt på den. Det är så svårt då det inte räcker att få fram det rätta svaret i en didaktisk mattetenta. Nä, man måste givetvis kunna förklara och visa varför ett tal blir på ett visst sätt, gärna på 2-3 olika sätt. Så det är just därför jag är lite orolig inför resultatet på detta. Iaf, jag har fortfarande värk i mitt pekfinger då jag antagligen höll pennan krampaktigt under samtliga fyra timmar som tentan varade. Nackvärken är dock över som tur är. Det gör bara så ont att blogga nu eftersom pekfingern är den som jag använder i princip till alla nedslag på tangentbordet högra sida! Nä, nu släpper vi det här!

  Kategorier: Övrigt, Skola

  Kommentarer