Läckström

Kommentarer 3

  1. oHean

    Svaret på varför de gör detta är antagligen pga speltillverkarna. Spelmakarna utannonserade för inte så länge sedan att de i framtiden inte vill tillverka demon då de kostar för mycket resurser, både tid och pengar. De talade därför om ifall de skulle börja ta betalt för demon.
    Plus tjänsten används bland annat för mindre eftertraktade demon. De flesta eftertraktade spelen brukar ha demon som är tillgängliga för alla. Jag tycker det är positivt att de i alla fall har gratis onlinespelande. :P

  2. Aftonstjaerna

    oHean: Jo jag kommer ihåg det också. Men är inte det att fälla krokben på sig själv? Då får de ju inte sålt varken demot eller hela spelet. Chansen att jag skulle köpa spelet var ganska stor om jag bara fick testa det först. Men det är väl lite samma sak som med musikbranchen, de är dumsnåla och tänker inte på samma sätt som konsumenterna.

    Jonas: Ja, det här är bara idiotiskt ;)

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: