Även lite mer bilder från Grekland

Hann med att slänga in lite bilder från vår första Greklandssresa. Även den år 2003. Det var strax över 600 bilder att gå igenom men det var inte alls många som klarade sig genom. Men varför lägga ut alla bilder när man kan få de allra bästa serverade så här istället. Fortfarande hade jag en kamera av det lite sämre märket HP så kvalitén är sviktande. Men jag valde bort många av de bilderna som syntes att det var för dålig kvalitet. Synd, men tekniken går framåt och vi blir mer och mer bortskämda. Håll till godo i vilket fall som helst!

IM0026142 svar till “Även lite mer bilder från Grekland”

  1. blondinbodahl skriver:

    Näe Roberth! 20 dagar utan en endaste uppdatering… jag blir snart upprörd 😉

  2. Roberth skriver:

    Oj, det var inte meningen! Får fixa med en gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: