En liten uppdatering angående Risen

Jag har nu spelat Risen ytterligare 10 timmar sedan jag skrev mina första intryck. Sedan dess har en del hänt, jag har givetvis dött en massa gånger, men även så har spelet växt. Jag tycker att det är ett ganska bra spel om man ger det chansen. Men jag kvarstår med faktumet att man inte skall köpa det förrän det hamnar i en REA-back. Och för guds skull, köp det inte till konsol, för att hålla på att leta i sitt inventory med en gamepad är värsta mardrömmen. Det finns en anledning till att Xboxversionen är mycket billigare än PC-versionen just nu.

risen-X360-all-screenshot-092

Grafiskt sett tycker jag fortfarande att det är ganska tekniskt fult. Det ser grumligt ut och inte alls så klart som det borde ha gjort på en modern PC. Men jag har beslutat mig för att lägga spelet åt sidan nu. Jag kanske kommer att ta upp det i framtiden när jag inte har så mycket annat att spela (som om det skulle hända). Nu stundar snart Gothic 4 och av demot att döma så är det betydligt bättre än var Risen är.

  Kategorier: PC

  Kommentarer

3 kommentarer to “En liten uppdatering angående Risen”

 1. niklas (megastorm) den 8 oktober 2010 10:31

  Spelar ju nästan bara på konsol så då får jag hoppa det här spelet
  men det är ju inte så att det är brist på spel i alla fall så =)

 2. blogg@aftonstjaerna. den 8 oktober 2010 16:13

  Nä hade du tänkt spela det på konsol så är det bara att lägga ner 😉

 3. niklas (megastorm) den 9 oktober 2010 15:00

  nedlagt! =)