Bloggen är upp och ner

Jag vet inte riktigt vad som händer med bloggen här i dag sedan jag bytte till Binero. När jag tar bort ett objekt både i WordPress och sådant som är hårdkodat i sidan så vägrar det försvinna. Spelar ingen roll hur mycket jag tömmer cachen eller bytar webbläsare eller dator. De gamla sakerna som egentligen inte finns är kvar. Därför ser antagligen hela högerspalten ganska rolig ut och den ser även olika ut beroende på vilken sida du är inne på. Helt crazy med andra ord. Jag antar att det är något med Bineros servrar eftersom de verkar vara så överbelastade efter deras 10000 gratisdomänerkampanj. Så det är väl egentligen bara att vänta och se, det viktigaste är ändå att bloggen fungerar. Skall bli spännande att se om det här inlägget kommer direkt eller med en fördröjning BlinkarLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: