Min vinst har anlänt! Tack Ina!

Mobile Photo 15 sep 2010 14 07 09

Jag håller för fullt på med installationen av min spelvinst från Ina på New Game +. Tack än en gång Ina! Det skall bli spännande att spela ett Splinter Cell-spel igen för det var faktiskt ett antal år sedan senast. Det var nämligen Pandora Tomorrow som var mitt senaste spel och efter det har det släppts 3 spel i serien varav Conviction är det senaste.

Så jag skall egentligen inte skriva mer här utan springa ut i köket och fixa lite mat för att sedan njuta av spelet. Måste bara tillägga att tävlingsmomentet var riktigt roligt och att jag hoppas på fler sådana bildrutetävlingar runt om i bloggsfären 😉 Tack än en gång Ina!4 svar till “Min vinst har anlänt! Tack Ina!”

  1. Ina (NG+) skriver:

    Yay att det kom fram snabbt och så ^^ Ha så kul nu och klappa lådan lite från mig. Det gör alltid lite ont i hjärtat att bli av med sånadär snygga plåtlådor… ;D

  2. Familjenspel skriver:

    Kul! Grattis! Hoppas spelet är bra!

  3. Tyckte tyvärr att det där spelet var lite trist – men fodralet var ju grymt snyggt =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: