Min dotter My

_MG_2079

Jag har nu inte skrivit något här på ett tag. Och de som känner mig vet kanske varför det inte har blivit något. I fredags föddes min dotter My (se bilaga 1) och har sedan dess tagit upp den mesta av min lediga tid. Det här har inneburit inte bara en total ändring av våra liv utan även att jag har kommit efter lite i skolan. Det är dock något jag i dag skall försöka råda bot på genom att först hämta engelskaböckerna jag beställt för att sedan plöja igenom dem och de matteböcker som jag också har liggandes på hög här.

Men nu skulle inte det här inlägget handla om skolan även om det är svårt att slinka in på det när man sitter framför datorn. My vägde 3465 gram och var 51 cm vid födelsen. Hon är en riktig nattmänniska som sover från 08.00 på morgonen till 23.00 på kvällen för att sedan vara halvvaken under natten. Fast nu i natt så sov hon faktiskt nästan hela natten så att vi båda är ganska utvilade. Allt står ju givetvis i relation mot vad som varit tidigare. Men jag tror att den vakna stunden vid 20.00 i går hade något med saken att göra. Så vi får helt enkelt hoppas att hon börjar komma in i vårt mönster nu, men bara för att jag skriver det här nu så blir det säkert inte så.

IMG_8797

Som Ni ser i bilaga 2 så gillar My att sova på pappas mage. Det är dock lite svårt att arbeta samtidigt men det känns väldigt sekundärt just nu 😉

Nu skall vi snart till Näl igen på ett återbesök för att besöka alla Mys gamla kompisar som hon lärde känna där. Det är ju inte så lätt att hålla kontakten i 5-dagars åldern innan facebook, mobiltelefon, twitter och så vidare. Vi får helt enkelt fysiskt förflytta oss!

  Kategorier: My, Skola

  Kommentarer

5 kommentarer to “Min dotter My”

 1. Farmor den 15 september 2010 15:08

  En sån sötis

 2. blondinbodahl den 15 september 2010 16:31

  Så sjukt söt 🙂

 3. Lisa den 15 september 2010 18:29

  Sicken söting!
  🙂

 4. Sandra Gustafsson den 20 september 2010 18:11

  nämen så fin! grattis igen!

 5. Lina den 27 oktober 2010 02:07

  Sa fin er lilla dotter ar. Stort grattis igen Robban!