I dag fick jag besök! ;)

I dag fick jag en trevlig överraskning på jobbet när helt från ingenstans Lisa och Rickard stod på golvet och väntade på mig att bli färdig med en kund, bara för att säga hej, bara till mig 😉 Man känner sig så utvald av att få besök och dagen går så mycket snabbare och lättare att klara av. Tack vare detta så flög dagen fullkomligt förbi och jag var hemma ute i stugan snabbare än någonsin förut. Sedan var jag så utmattad att jag låg och slumrade bort 1.5 timme, men det var bara skönt. Tack för detta Lisa och Rickard!

Skall gå ner till bryggan en kortis nu med Anna för att känna på vattnet. Egentligen förstår jag inte varför jag jämt skall känna på vattnet, jag kommer ju aldrig bara ändå. Ja, såvida det inte blir 24.5 grader, men det blir det nog inte idag. Hörde dock att det var närmare 22 tidigare i dag, men jag tvivlar lite. Återstår att se!

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer

1 kommentar to “I dag fick jag besök! ;)”

  1. Lisa den 14 augusti 2010 21:38

    Det var så lite så!
    Skoj att se dig om inte annat 🙂